Sağlıklı beslenmeye çalışırken çoğu kişi aç kalmaktan endişe eder.
Ama bu tarifler sayesinde hem sağlıklı beslenebilir hem de kendinizi uzun saatler tok hissedebilirsiniz.
Hazırlama süresi: 15 dakikaPişirme süresi: 20 dakikaPişirme derecesi: 180 dereceMalzemeler:1 su bardağı kinoa1 adet tavuk göğsü1 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber1 adet avokado5-6 adet çeri domates1/2 limonun suyuTuz, karabiberYapılışı:1.
Kinoayı haşlayın ve süzün.2.
Tavuk göğsünü küp küp doğrayıp zeytinyağı, toz kırmızı biber ve tuz ile marine edin.3.
Philips Çift Hazneli Airfryer’da 180 derecede 20 dakika pişirin.4.
Kaseye kinoa, tavuk, doğranmış avokado ve çeri domatesleri ekleyin. 5. Üzerine limon suyu ve baharatları ekleyerek karıştırın.
Afiyet olsun!
Hazırlama süresi: 10 dakikaPişirme süresi: 15 dakikaPişirme derecesi: 200 dereceMalzemeler:1 dilim somon1 yemek kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı hardal1 diş sarımsak (ezilmiş)1/2 limonun suyu10-12 adet kuşkonmazTuz, karabiberYapılışı:1.
Somonu zeytinyağı, hardal, sarımsak, limon suyu ve baharatlarla marine edin.2.
Kuşkonmazları yıkayıp uç kısımlarını kesin.3.
Philips Çift Hazneli Airfryer’da 200 derecede 15 dakika pişirin.4.
Servis ederken limon dilimleriyle süsleyin.
Afiyet olsun!
Hazırlama süresi: 20 dakikaPişirme süresi: 25 dakikaPişirme derecesi: 190 dereceMalzemeler:1 su bardağı nohut (haşlanmış)1 adet havuç (rendelenmiş)1 adet kabak (rendelenmiş)1 yemek kaşığı yulaf unu1 tatlı kaşığı kimyonTuz, karabiber1 yemek kaşığı zeytinyağıYapılışı:1.
Nohutları ezerek püre haline getirin.2.
Rendelenmiş sebzeleri ekleyip yulaf unu ve baharatlarla karıştırın. 3.
Karışımdan küçük köfteler yapın ve Philips Çift Hazneli Airfryer’da 190 derecede 25 dakika pişirin.4.
Yoğurt ya da tahin sos ile servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun!Çıtır KarnabaharHazırlama süresi: 10 dakika Pişirme süresi: 15 dakikaPişirme derecesi: 180 derece Malzemeler:1 adet küçük boy karnabahar3 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber1 çay kaşığı toz kişniş1,5 çay kaşığı tuz2 yemek kaşığı soya sosu2 yemek kaşığı ketçap1 tatlı kaşığı acı sos1 tatlı kaşığı sirke1 diş sarımsak 2 yemek kaşığı mısır unu1 yemek kaşığı un1 avuç taze naneYapılışı: 1.
Karnabaharları ufak parçalara ayırıp 4 dakika haşlayın.
Ardından süzün.2.
Derin bir kasede sıvı yağ, toz kırmızı biber, toz kişniş, tuz, soya sosu, ketçap, sirke, ezilmiş sarımsak, mısır unu ve unu karıştırın. 3.
Hazırladığınız karışıma karnabaharları ekleyin ve karıştırın.4. Philips Çift Hazneli Airfryer'a karnabaharları ekleyin ve tüm yüzeyi kızarana kadar pişirin. MücverHazırlama süresi: 20 dakikaPişirme Süresi: 15 dakikaPişirme Derecesi: 180 dereceMalzemeler: 2 adet kabakBir miktar yeşil soğan5- 6 dal maydanoz3-4 dal dereotu2 adet yumurta1 çay bardağı unTuzKarabiberPul biberYapılışı:1.
Kabakların kabuklarını ince ince soyup bir kabın içerisine rendeleyin2.
Maydanoz, dereotunu ve yeşil soğanı ince ince doğrayın.3.
Bir karıştırma kabında 2 adet yumurtayı çırpın.4.
Yumurtaların olduğu kaba un ve baharatları ekleyerek karıştırın.5.
Daha sonra hazırladığınız diğer karışımı da ekleyin.6.
Son olarak kabakların suyunu sıktıktan sonra karıştırma kabına ekleyerek karıştırın.7.
Mücver karışımını oluşturduktan sonra kaşık yardımıyla yağlı kağıt eklediğiniz Philips Çift Hazneli Airfryer haznesine birkaç adet dökerek pişirin.
Hazırlama süresi: 10 dakika Pişirme süresi: 10 dakikaPişirme derecesi: 180 dereceMalzemeler: 1 su bardağı kinoa2 su bardağı sıcak sebze suyu1 adet yumurta2 adet haşlanmış küçük boy patates1 adet küçük boy kabak1 adet küçük boy havuç2 dal taze soğan1/4 demet maydanoz1/4 demet dereotu1/2 çay kaşığı tuz1/2 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber1/2 çay kaşığı kişnişYapılışı: 1.
Kinoayı sıcak sebze suyunda suyunu çekene kadar yaklaşık 15-20 dakika haşlayın.
Kabuklarını soyduğunuz havuç ve kabağı, haşlanmış rendenin kalın tarafıyla rendeleyin.2.
Taze soğanları ince ince doğrayın.
Dereotu ve maydanozları incecik kıyın.
Sebze suyunda haşlanan kinoayı, cam bir karıştırma kabına alın ve soğuması için bir kenarda bekletin.3.
Rendelenmiş havuç, kabak ve haşlanmış patatesi, doğranmış yeşilliklerle karıştırın.
Tuz, taze çekilmiş tane karabiber ve kişnişle tatlandırın.4.
Son olarak yumurtayı da kattıktan sonra tüm malzemeyi bir kaşık yardımıyla özleşene kadar karıştırın.5. Philips Çift Hazneli Airfryer haznesine pişirme kağıdı yerleştirin.6.
Hazırladığınız kinoalı sebze köftesi harcından bir yemek kaşığı kadar alın ve hazneye porsiyonlar hallinde yerleştirin.7. 180 derecede 15 dakika pişirin.
Afiyet olsun!
Hazırlama süresi: 10 dakikaPişirme süresi: 10 dakikaPişirme derecesi: 180 dereceMalzemeler:2 adet kabak1 yemek kaşığı zeytinyağı1 diş sarımsak (ezilmiş)1 su bardağı domates sosu1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesanTuz, karabiberYapılışı:1.
Kabakları spagetti şeklinde kesin.2.
Zeytinyağı ve sarımsağı Philips Çift Hazneli Airfryer’da 180 derecede 2 dakika kavurun.3.
Kabak spagettileri ekleyerek 5 dakika daha pişirin. 4.
Domates sosu ekleyip 3 dakika daha pişirin.
Servis ederken rendelenmiş parmesan ekleyin.
Afiyet olsun!
Hazırlama süresi: 10 dakika Pişirme süresi: 10 dakikaPişirme derecesi: 180 dereceMalzemeler: 1/2 bağ ıspanak1 adet yumurta 50 gram keçi peyniriTuzKarabiberYapılışı:1.
Tüm malzemeleri karıştırıp cupcake kalıplarına dökün.2.
Kalıpları Philips Çift Hazneli Airfryer haznesine yerleştirin ve 180 derecede 10 dakika kadar pişirin.
Afiyet olsun!
Hazırlama süresi: 15 dakika Pişirme süresi: 7 dakikaPişirme derecesi: 180 dereceMalzemeler:2 adet enginar çanağı1 yemek kaşığı limon suyu2 yemek kaşığı tereyağı1 su bardağı badem unu1 paket kabartma tozu4 adet yumurta200 gram toz tatlandırıcı100 gram şekersiz çikolata1 çay bardağı kremaYapılışı:1.
Enginarları limon suyunu ekleyerek yumuşayana kadar pişirin daha sonra püre haline getirerek soğumaya bırakın.2.
Yumurta beyazlarını köpük köpük olana kadar çırpalım.3.
Ayrı bir kapta badem unu, kabartma tozu, 2 yumurta sarısını eritilmiş tereyağıyla karıştırın ve soğuyan enginar püresini ilave edin.4.
Kabaran yumurta beyazını enginarlı karışıma yavaşça ekleyerek karıştırın.5.
Krema ve çikolatayı karıştırarak eritin.6.
Enginarlı karışımı Philips Çift Hazneli Airfryer haznesindeki kaplara pay edin ve 180 derecede 7 dakika pişirin.
Hazırlama süresi: 10 dakika Pişirme süresi: 20 dakikaPişirme derecesi: 160 dereceMalzemeler: 1/2 su bardağı bulgur1,5 su bardağı süt2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi1 adet muz1 tutam Hindistan cevizi1 tutam kuru kayısı4 adet muz kurusu1 tutam toz tarçın3 adet portakal dilimiYapılışı: 1.
Bulgur ve sütü Philips Çift Hazneli Airfryer haznesine yerleştirip, 160 derecede 20 dakika pişirin.2.
Pişen karışıma fıstık ezmesi ve muzu ekleyip ezerek karıştırın.3.
Karışımı tabağa alın ve üzerini dilediğiniz gibi süsleyip servis edin.
Afiyet olsun.
Hazırlama süresi: 25 dakikaPişirme süresi: 25-30 dakikaPişirme derecesi: 160 derece Malzemeler: 3 adet yumurta2 yemek kaşığı sıcak su1 yemek kaşığı sirke1 paket kabartma tozu2 su bardağı yulaf unu1 su bardağı kuru meyve1 çay bardağı fındık2 yemek kaşığı Antep fıstığıYapılışı:1.
Yumurtaları ve sıcak suyu köpürene kadar çırpın.2.
Yulaf ununu ve kabartma tozunu ekleyin ve iyice karıştırın.
Kuru meyve, fındık ve Antep fıstığını da ekleyip karıştırın.3.
Hazır olan karışımı, pişirme kağıdı serdiğiniz Philips Çift Hazneli Airfryer haznesine dökerek her yeri eşit olacak şekilde yayın.4.
Isıyı 160 dereceye ayarlayıp 20 dakika pişirin.5.
Pişen Selanik gevreğinin oda sıcaklığına gelmesini bekleyin ve daha rahat kesebilmek için 30 dakika dondurucuda bekletin.6.
Dondurucudan aldıktan sonra ince dilimler halinde kesin ve Philips Çift Hazneli Airfryer haznesine yerleştirin.160 derecede 7 dakika süreyle kurutun.
Afiyet olsun!