04 Şubat 2025
İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
En Son Olay Yemek Tarifleri Gelinim Mutfakta'da 24 Ocak 2025 Cuma günü yapılan Saç Arası Tarifi Merak Konusu Oldu!

Gelinim Mutfakta'da 24 Ocak 2025 Cuma günü yapılan Saç Arası Tarifi Merak Konusu Oldu!

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan Gelinim Mutfakta‘da 24 Ocak 2025 Cuma günü yapılan Saç Arası oldukça merak edildi. Önce göze ardından mideye hitap eden Gelinim Mutfakta Saç Arası Tarifi Gelinim Mutfakta Saç Arası en leziz tarifini sizin için derledik.

Gelinim Mutfakta Saç Arası Tarifi Merak Ediliyor

Gelinim Mutfakta programının 24 Ocak 2025 Cuma günü yayınlanan Saç Arası tarifi, izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Yemeğin yapılışını öğrenmek isteyenler, tarife dair detaylı bilgiler araştırmaya başladı.

Malzemeler

500 gram baklavalık yufka
250 gram tereyağı
2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi
1 su bardağı toz şeker

Şerbet İçin

3 su bardağı su
3 su bardağı toz şeker
Birkaç damla limon suyu

Yapılışı

Şerbet Hazırlığı: Su ve şekeri bir tencerede kaynatın. Limon suyunu ekleyip bir süre daha kaynatın, ardından soğumaya bırakın.
Yufka Katlama: Yufkaların üzerine eritilmiş tereyağı sürün. Şeker ve cevizi serperek yufkayı katlayın ve rulo şeklinde sarın.
Kesim ve Pişirme: Hazırlanan ruloları kesip fırın tepsisine dizin. Üzerlerine tereyağı gezdirip önceden ısıtılmış fırında pişirin.
Fırınlama: 180 derece fırında kızarana kadar pişirin.
Şerbetleme: Fırından çıkan sıcak tatlıların üzerine soğuk şerbeti dökün. Şerbetin çekmesini bekledikten sonra servis yapın.
Afiyet olsun!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *